Veelgestelde vragen

Hieronder vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. We horen het graag als je vraag er niet bij staat!

Wat kost Archiklas?

De kosten voor een workshop of lessenreeks worden beschreven bij het aanbod. De eigen bijdrage voor lesaanbod waar Archiklas zelf subsidie voor ontvangt liggen rond de €78,- per les. Dit geldt alleen voor scholen en organisaties in Rotterdam. Scholen buiten Rotterdam geldt een hogere eigen bijdrage. Neem hiervoor contact op. Deze kan uiteraard door eigen subsidies gedekt worden. Voor maatwerk maakt Archiklas offertes op aanvraag.

Verkoopt Archiklas ook lespakketten?

Archiklas verkoopt geen kant en klare lespakketten. Wij voeren onze lessen en activiteiten zelf uit omdat wij geloven in de waarde van een echte ontwerper voor de klas. Wel is er een online lessenreeks gemaakt in Corona-tijd die kinderen zelf kunnen uitvoeren of die gebruikt kan worden in de klas. Deze staat bij het lesaanbod.
Ook is het mogelijk om in overleg een lespakket op maat te laten maken. Neem hiervoor contact op.

Heeft archiklas een anbi status?

Archiklas streeft ernaar om per 1 januari 2024 een ANBI-status te verkrijgen van de belastingdienst. 

Geeft Archiklas les door heel Nederland?

In principe biedt Archiklas lessen en activiteiten aan in Rotterdam en omgeving. Er zijn archikrachten die in andere delen van Nederland wonen waardoor we soms een uitzondering kunnen maken. Ben je benieuwd of we iets voor jouw regio kunnen betekenen, neem contact op.

Kan ik werken bij Archiklas?

Op deze pagina  staan de openstaande vacatures. Daarnaast staat Archiklas altijd open voor open sollicitaties. Denk je iets te kunnen bijdragen aan de stichting, schroom dan niet om contact op te nemen.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

E-mail
info@archiklas.nl

Telefoon
+31 6 19 85 36 89

Of vul het contactformulier in.