DSC_0958.JPG

Lessenreeks

Waterwonen

DSC_0924.JPG

Lessensreeks

School van de toekomst

2019.06 12. AP Kinderstadskrant 3 Een bi

Lessenreeks

Hotel Hergebruik

May 28

A night to remember. Fresh cheesecake, figs, and pinot noir.

Wine & Dessert Party

Johnny Karr

Developer

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy.

Johnny Karr

Developer

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy.

25% Off

In de lessenreeks Hotel Hergebruik ontwerpen de kinderen in groepjes een hotel, volledig gemaakt van gebruikte materialen. De kinderen moeten nadenken over de duurzaamheid van hun hotel. Welke materialen gebruiken ze? En hoe duurzaam is het hotel straks als het gebruikt gaat worden? Hoe houden ze de afvalstoom beperkt? 

In deze lessen gaan kinderen onderzoeken, brainstormen, schetsen, bouwen en presenteren. We focussen ons op thema's zoals duurzaamheid, hergebruik, plastic, recyclen en een groene toekomst. Hierbij ontwikkelen de kinderen vaardigheden zoals creativiteit, kritisch denken, oplossingsgericht denkvermogen, samenwerken en communiceren. 

New Arrival

Classic

Collection

Now on Sale

Classic

Collection

Now on Sale

New Arrival

25% Off

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon

Stichting Archiklas, 200X, geeft Architectuurlessen aan kinderen in groep 5-8.  Bent u als school op zoek naar extra curriculaire activiteiten waarbij kinderen creatief bezig zijn en 21e eeuwse vaardigheden ontwikkelen? Neem dan contact met ons op. E-mail: info@archiklas.com.  Disclaimer: afbeeldingen op onze website zijn in overeenstemming met AVG regulatie en zijn alleen te gebruiken door Stichting Archiklas.